Коя е Дамата с Шестте Шапки? 

Това съм аз – Десислава Цветанова. Както всяка една съвременна жена нося шест и повече шапки на главата си, и се стремя те да ми стоят добре.

Ето и някои от тях: Жена, Майка, Съпруга, Дъщеря, Сестра, Домакиня, Професионален коуч, Авиоинженер, Главен Специалист Бизнес Развитие и няколко други. 

Стремежът ми да изглеждам добре с всяка една шапка ми костваше много усилия, енергия, дисбаланс и чувство за вина, т.к. винаги една беше за сметка на друга. Познато ли ви звучи?

Аз бях перфекционист с всяка една шапка и как не – в съвременния живот, в който живеем с цялата информация, с която разполагаме, с всички възможности и предизвикателства, които стоят пред нас, бях станала безкрайно стресирана, изискваща много от себе си, осъждаща се и какво ли не още… 

И в резултат на това, вместо да бъда добра майка, съпруга, домакиня… аз бях една изтощена, изнервена и избухваща жена…

И така докато не преживях една магия, която и днес ми помага да намеря себе си, да се свържа с ценностите си и да приоритизирам по-добре, така че да насочвам енергията и силите си в нещата, които ме правят щастлива и балансирана. 

Научих се на всичко това и животът ми показа, че мога да науча и околните.

Последвай ме, за да можем заедно да направим промяната, която всяка една от нас заслужава- да обичаме себе си, да си благодарим и да си позволим да бъдем щастливи! Така и нашите деца ще бъдат по-щастливи! Нашето семейство ще бъде по-хармонично! Нашето общество ще бъде по-добро!

👒Бъди, твори, живей!

Подкрепям те,

Деси 🥀