Бъдещето започва от днес, не от утре

В края на годината един от най-хубавите подаръци, които може да си направим, е да се обърнем назад, да видим какво сме имали, постигнали и научили. Време е да си благодарим и да пуснем излишното, да се разделим с годината позитивно и с удовлетворение. Така ще преминем в новата година освободени, уверени и вдъхновени, за да поставим добрите намерения да бъдем, правим и имаме това, което искаме през 2022 година.

Дамата с Шестте Шапки

Ви кани
да обърнете внимание на себе си.
Тя създаде серия от коледни подаръци, насочени към четири вида преживявания: лично, в група, с приятелки или с професионален коуч.
Инструментите са различни, целта е една: да бъдеш, твориш и живееш 2022 пъти повече през новата година.

Всички знаем колко сме добри да инвестираме във външния си вид за дрехи, обувки, гримове. Инвестиция ли е това обаче, особено ако вътрешното ни състояние има нужда от грижа? Сякаш за нас по-важно е как изглеждаме външно и отстрани, а не как се чувстваме. Дали не е по-важно да инвестираме в собственото си щастие?

Да, тази Коледа обърни внимание на себе си! Не утре, не след Нова година, не от понеделник. А ДНЕС. Избери правилните подаръци за себе си, за да постигнеш хармония и удовлетворение.

Избери си подарък от нашия магазин, където са описани всички детайли


Специално за Коледа 👇

Само по Коледа Дневник в златно като част от подаръците за коледа

Дневник с визуално табло


Дневник „Какво искам да бъда, да правя и имам през 2022 – моята най-хубава година“ е инструмент за преглед на изминалата година, осмисляне на настоящето и изграждане на визия за 2022 година. На финала съдържа лично визуално табло, което да напомня и да те мотивира да сбъдваш това, към което се стремиш и което искаш да имаш през новата година.

Попълвайки дневника и визуалното си табло, ти:

Ще бъдеш: Удовлетворена, Уверена и Вдъхновена
Ще вземеш: Умения, качества, уроци и ще изградиш намерения и цели
Ще имаш: Позитивна раздяла с 2021 и мотивация да Бъдеш, Твориш и Живееш 2022 пъти повече през новата година


Цена: 30 лв.

Визуално табло в златно, включено в подаръците за коледа за себе си

Визуално табло за 2022 година

Табло, което да ти напомня през годината към какво се стремиш, правиш и искаш да имаш. Практика, която дава кураж, увереност и ангажираност да сбъднеш своите намерения, както и ще ти напомня силните ти страни.

Таблото може да бъде попълнено самостоятелно или в резултат от преживяване: лично (чрез Дневник „Какво искам да бъда, правя и имам през 2022 – моята най-хубава година“); в група (по време на събитията на живо или онлайн), с приятелки или в индивидуална коучинг сесия.


Цена: 10 лв.

Ваучер за подарък в бордо и златно

Ваучер за подарък

Подари вдъхновяващо преживяване на близка приятелка като избереш ваучер на една от следните стойности: 50 лв.; 150лв. или 250 лв.

Много често се чудим какво да подарим на своите близки хора. Ваучер за подарък от магазина на Дамата с Шестте Шапки е специален, уникален и с грижа към човека, който искаш да зарадваш.

С него дамите могат да изпробват неща, които никога не са опитвали и които да им дадат лично и позитивно преживяване.

Пакет „Визуално табло с коучинг сесия“

Пакетът представлява една индивидуална коучинг сесия и попълване на лично визуално табло.

Сесията дава възможност за персонален преглед на изминалата година, осмисляне на настоящето и изграждане на визия за 2022 година, в компанията на професионален коуч – Десислава Цветанова. Чрез индивидуалния си подход коучът може да открои и върне на клиента ограничаващи мисли и модели, които го спират да види своя принос и напредък през годината. С негова помощ тези ограничения още по време на сесията могат да бъдат трансформирани.

На база на резултата от сесията, клиентът е готов да твори върху своето визуално табло, което получава в png формат. Форматът е подходящ за сваляне и принтиране в размер А2. Целта е да бъде закачено на твоята стена като картина, която да те вдъхновява да бъдеш, твориш и живееш 2022 пъти повече през новата година.


Цена: 130 лв.

Пакет „Споделено с приятелки“

Незабравимо и споделено преживяване само за вас и вашите приятелки, в което заедно да направите преглед на изминалата година и да изградите представата си за 2022.

В приятна и вдъхновяваща атмосфера на живо или онлайн и в компанията и партньорството на професионален коуч, вие и вашите приятелки ще се разделите с удовлетворение и благодарност с изминалата година и ще помечтаете и положите смело своите намерения и цели за 2022 година.

Ограничен брой места за една сесия

Цена: 50 лв на дама

Събития на живо 👒

Кюстендил, 10.12.
Vintage bar, 18:00-20:00

Благоевград, 11.12.
МОЛ, 14:00-16:00

Специално за тази Коледа, Дамата с Шестте Шапки организира три събития на живо: В Кюстендил, Благоевград и в София. В който и да сте от трите града, на съответните дати, впуснете се в незабравимо и споделено преживяване с други дами, в ограничен състав. Заедно да направим преглед на изминалата година и с експертно, персонално съдействие да изградите представата си за 2022 година.

Всяка дама ще излезе с вдъхновение и конкретен план за изминалата година и ще визуализира своите намерения и цели на визуално табло – подарък, който да закачи на стената си и който да ѝ напомня, да я мотивира да бъде, твори и живее 2022 пъри повече през Новата година.

Следи събитията във фейсбук от страницата на Дамата с Шестте Шапки.

За силата на планирането и резултатите, които надминат очакванията ни –

споделя Искра Стоилова – собтвеник на Сръчно

Работейки с Деси Цветанова в индивидуални коучинг сесии, аз успях да постигна голям успех в личен и професионален план, което меко казано изглеждаше невероятно преди да го преживея. Докато се лутах между всички роли и се чудех как да се справя с всички задължения и отговорности, реших да опитам коучинга, и сега почти година по-късно съм смаяна от резултата.

Беше Януари на 2021 и исках през новата година да реша проблемите, които имах в няколко сфери: дом, семейство, работа, бизнес и каузи, свързани с екологията. Но не знаех от къде и как да започна. Изпитвах неувереност дори и ниско самочувствие на този етап.

Работата ми с Деси само в 9 сесии, ми даде много голяма целенасоченост и яснота какво ми е важно, в какво съм силна и как мога да подредя и превърна в успех хаоса около себе си и в себе си.

Аз успях да подредя приоритетите си и така създадох и плана си за 2021 година. Това много ми помогна да бъда уверена в себе си и действията си през годината, както и да следвам това, което съм искала да постигна в нейното начало.

Сега, в края на годината изпитвам удовлетворение от постигнатите резултати, които на 100 %  се припокриват с  моя план, а именно: успях да събера хора като мен и заедно да изчистим много километри по поречието на река Струма ;  намерих баланса между бизнес, семейство и домашни задължения.

Това, което ми помогна в работата с Деси, е отвореността и готовността ми за промяна. Бях амбицирана да подредя живота си и ежедневието, и успях.

Благодаря, Деси! Ти знаеш как да подкрепяш жените, така че да видят колко много могат да постигнат!

Кадри и отзиви от Споделено с приятелки / Събития на живо


Управление на енергията в сърцето

Заслужаваш в края на годината да подариш на себе си ЩАСТИЕ

Да излезеш от старата година с удовлетворение
Да пуснеш нещата, които биха ти пречили през новата година
Да вземеш полезното и да го приложиш
Да излезеш с благодарност и удовлетворение
Да се заредиш с мотивация и вдъхновение
Да твориш твоето щастие

За въпроси: 089 724 9256

Нашите партньори Управление на енергията в сърцето