Мисията на Дамата с шестте шапки е да привлече жени, които споделят общи ценности и желание за промяна, така че заедно с любов, приемане, емпатия и подкрепа, да вървим по пътя на сбъдването на най-доброто, за което всяка една от нас мечтае, и което наистина заслужава.

Вярвам, че така ще направим света едно по-красиво и по-спокойно място за нас, нашите деца и нашите семейства!

Вярвам, че ние като жени имаме тази сила, ресурс и вдъхновение да променяме и въздействаме на света около нас! От нашия вътрешен мир и баланс зависят тези на нашите деца, на нашето семейство, а оттам и на обществото като цяло!

Така че, дами, вярвам и разчитам на вас! Нека се обединим и да победим!

Да победим страха,несигурността, вината, срама, тъгата, лъжата, зависимостта и илюзиите, като сложим началото на един по-осъзнат живот, изпълнен със спокойствие, сигурност, приемане, увереност, щастие, истина, свобода и реалност! Заедно можем да постигнем всичко това чрез бутиковата програма „Аз съм, правя, имам“!

Знам, че промяната е трудна, но също така знам и ви увeрявам, че тя е и неизбежна, когато човек я желае! Ако сте мотивирани и искате да подобрите начина си на живот, да намерите вътрешна хармония и баланс между ролите ви, но не знаете от къде да започнете- обадете ми се или ми пишете. Заедно ще изберем най-подходящия подход за вас. Моята подкрепа, да сбъднете своите мечти и да получите и имате това, което наистина засужавате, е гарантирана! Преминавайки през Програмата в тесен кръг от жени за вдъхновение и подкрепа или работейки индивидуално, аз ще ви помогна да опознете и равиете своите умения и силни страни!

Добре дошли в обществото на Дамите с шест и повече шапки, където ще мислите и виждате във възможности, ще правите осъзнати избори и ще бъдете силно свързани със себе си и своите ценности! И така ще опознаете и развиете своя безпределен потенциал!

Насладете се и свалете всички шапки!

Бъдете себе си с цялата си прелест и красота! Бъдете част от нашето пространство като не пропускате събитията на Дамата с Шестте Шапки!