Искра Стоилова, предприемач, Сръчно

„Беше Януари на 2021 и исках през новата година да реша проблемите, които имах в няколко сфери: дом, семейство, работа, бизнес и каузи, свързани с екологията. Но не знаех от къде и как да започна. Изпитвах неувереност дори и ниско самочувствие на този етап.

Работата ми с Деси само в 9 сесии, ми даде много голяма целенасоченост и яснота какво ми е важно, в какво съм силна и как мога да подредя и превърна в успех хаоса около себе си и в себе си.

Аз успях да подредя приоритетите си и така създадох и плана си за 2021 година. Това много ми помогна да бъда уверена в себе си и действията си през годината, както и да следвам това, което съм искала да постигна в нейното начало.

Сега, в края на годината изпитвам удовлетворение от постигнатите резултати, които на 100 %  се припокриват с  моя план, а именно: успях да събера хора като мен и заедно да изчистим много километри по поречието на река Струма ;  намерих баланса между бизнес, семейство и домашни задължения.

Това, което ми помогна в работата с Деси, е отвореността и готовността ми за промяна. Бях амбицирана да подредя живота си и ежедневието, и успях.

Благодаря, Деси! Ти знаеш как да подкрепяш жените, така че да видят колко много могат да постигнат!“

Ваня Кафтарова, Предприемач в сферата на услугите

„Все нещо мъничко не ми достигаше…“
Гледайте цялото видео: за какво е благодарна Ваня на Деси

Мануела Станукова, Организационен консултант и обучител, ИнМениджмънт

„Деси е страхотен коуч, който подхожда към коучинг сесии с откритост, топлина и любопитство. Този подход е явен по време на нейните сесии – тя се среща с клиентите си там, където са и си партнира с тях, за да им помогне да израснат и да постигнат целите си “

Любомира Вуткова, Мениджър по Организационна промяна, Луфтханза Техник София

„Със своите проницателни коучинг умения, Деси е чудесна подкрепа за постигането на амбициозни цели и сбъдването на мечтите“

Мария Рита Мускат, Мениджър, Луфтханза Техник Малта

„Имах няколко коучинг сесии с Деси. За мен те бяха невероятно проницателни и това доведе до забележителен напредък в личния ми растеж и развитие. Деси беше толкова търпелив и спокоен коуч, че чувствах, че съм чута по време на сесията. 

Тя също използва собствената си интуиция, за воденето на сесията и то с голям ефект! Всичко това ме накара да се чувствам в много сигурни ръце.

Ефектът върху личния ми живот беше невероятен и някои дългогодишни теми вече са разрешени. 

Най-хубавото в коучинг сесии на Деси беше, че има някой, който да ме мотивира; да направя плановете си и да предприема действия. И също така да има някой на моя страна, който да ме подкрепя и да ме обучава по пътя “

Иванка Тянкова, LEAN мениджър:

„Като нов мениджър в световна организация, наскоро омъжена жена и работеща паралелно в пандемичната ситуация COVID – 19, бях изправена пред много кръстопъти в личния си живот и трудни професионални решения. 

През това време имах голям късмет да имам Деси за коуч. 

Тя много ми помогна да разбера по-добре себе си.

И сега съм в състояние да се представя по-добре като мениджър и да подкрепям организацията по най-добрия възможен начин. 

Също така прекарвам много по-пълноценно времето си със моя съпруг.

Най-доброто тепърва предстои благодарение на нейната подкрепа и насоки.“

Марчин Мигза, Мениджър:

„Имах удоволствието да работя с Деси няколко седмици. Работихме по мотивацията ми и тя ми помогна много в разбирането на моите вътрешни двигатели и в определянето на приоритетите ми. Тя винаги слуша внимателно, с търпение и съпричастност.

Деси сама няма да реши проблемите ви – това не е нейната роля, но определено ще ви помогне да си зададете критични въпроси и да намерите правилния път.

Ако търсите някой, който може да ви помогне да подредите мислите, съмненията и проблемите си, който може да ви помогне да се ориентирате, Дамата с шест шапки определено е правилният избор.“