Десислава Цветанова е енергичена, оптимистична, амбициозна и вдъхновяваща дама, която основава Дамата с Шестте Шапки – програма, която идва като естествено продължение на уменията и опита й, придобити през последните 15 години, и в пълен синхрон с ценностите, които я движат. 

По образование е Авиоинженер, по професия Главен Експерт Бизнес развитие в Луфтханза Техник, а по призвание- Акредитиран коуч към Международната коучинг организация (ACC), Професионален коуч към Erickson Coaching International и Коуч по постоянно усъвършенстване към Lufthansa Group.

В последните 5 години работи по проекти, свързани с управление, оптимизиране и подобряване на бизнес процесите, управление на промяната и организационна трансформация.

Завършила е също така Lufthansa Lean Academy и Lufthansa Leadership Academy.

По време на второто си майчинство развива и тества програмата Дамата с шестте шапки, чийто резултат и обратна връзка от участничките я карат да развие идеята си, така че тя да достигне и да подкрепи максимално много жени, които искат да работят върху себе си и желанието да успяват да балансират между всички роли и отговорности, с които всяка съвременна жена е натоварена.

Включете се в новото издание на програмата „Дамата с Шестте Шапки“ тук.